Служителят на Автомагистрали“, който оцеля като по чудо при тежката катастрофа

...
Служителят на Автомагистрали“, който оцеля като по чудо при тежката катастрофа
Коментари Харесай

Помните ли служителя на “Автомагистрали”, пометен жестоко на “Хемус”? Ето какво се случва с него сега…

Служителят на „ Автомагистрали “, който оцеля като по знамение при тежката злополука на „ Хемус “, още веднъж е на работа, предава Би Ти Ви.

„ Започвам още веднъж. И притискам зъби… “, закани се Николай Шишков от болничното легло преди осем месеца.

Дни преди този момент, на Великден, той и негов сътрудник, с който поддържат автомагистралата, се притичват на помощ на водач, потърпевш при злополука. Слагат конуси. След секунди с гневна скорост ги опустошава различен лидер. В спешната лента.

„ Периферно със зрението си виждам, че идва кола. Само му споделих: „ Ванка, бягай! “ И нищо повече не помня “, описа тогава Шишков.

Иван умира. Загива и Йото Ахчийски – водачът от първата злополука.

Днес Николай към момента се възвръща, само че към този момент върви. И се е върнал на работа. Отново на автомагистрала „ Хемус “.
„ Живея втори живот – споделя той. – Самата воля, самото предпочитание за живот, може би това ми оказа помощ на 90% да съм това, което съм сега. Не съм падал духом и две минути.Постоянно съм бил с тази мисъл – че би трябвало са стана, да потегли, да хвърля патерици и всичко да бъде, както беше “Мъжът обаче не вижда смяна в държанието на водачите.

<„ Повече би трябвало да се мисли, да се внимава. Като видят влажен път, да се преценяват със скоростта. Самочувствието на някои хора е в повече… Трябва да се вземат ограничения. Ние се избиваме без война “, споделя Шишков.

Виновникът за злополуката на Великден все още не е осъден. А Николай заобикаля да се връща на мястото, само че твърди, че не изпитва боязън.
Новата година ще посрещне на работа.

„ Излизам, виждам допустимо да си съблюдавам разпоредбите. Не мисля за случая, дали иска ми се случи, или не “, споделя той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР